06.12.2018 | Tisková zpráva

K rozvoji Českého hokeje tradičně pomáhají vozy Škoda Auto

Škoda Auto patří mezi nejvěrnější partnery české hokejové reprezentace a nejvyšší domácí soutěže. Svoji pozici u národního týmu posiluje a od letošní sezóny se po letech navrátila mezi hlavní partnery. Smlouva uzavřená mezi Škoda Auto ČR a BPA sport marketing rozvíjí úspěšnou spolupráci z předchozího období a její součástí je rovněž podpora mobility zástupců Českého hokeje.

Český hokej si nedávno připomněl 110 let od svého vzniku, Škoda Auto je pro změnu více než „120 let v pohybu“. Díky úspěchům v mezinárodní konkurenci obě značky významně napomohly k propagaci naší země v zahraničí. Hokej i Škoda Auto se za ty roky dynamicky rozvíjely, hra i vozy zrychlily, zároveň se však v obou odvětvích zvýšil důraz na bezpečnost a komfort zákazníků.

Vzájemná spolupráce se neodráží pouze v logu na dresech nebo na ledové ploše, ale také v možnosti využívat nejmodernější modely automobilky ke služebním cestám trenérů, pracovníků sportovního oddělení, vedení a dalších zaměstnanců Českého hokeje. Ti již od začátku sezóny využívají 8 vozů značky ŠKODA. Dnes v Zákaznickém centru Škoda Auto v Mladé Boleslavi převzali dalších 14 vozů. Užívat si budou jízdu s modely Octavia, Superb či Kodiaq. „Významná část naší práce probíhá v regionech, při cestách mezi kluby nebo při návštěvách tréninků a zápasů, manažeři a trenéři najezdí ročně desítky tisíc kilometrů,“ uvedl v této souvislosti prezident Českého hokeje Tomáš Král. „Je proto důležité, že mohou používat komfortní, bezpečné a spolehlivé vozy značky Škoda Auto, která patří k nejvýznamnějším partnerům nejen českého, ale i mezinárodního hokeje.“

„ŠKODA AUTO je nesmazatelně zapsána v dějinách českého ledního hokeje, a to již více než čtvrtstoletí. Český hokej oslavil letos 110 let a značka ŠKODA již 123 let. Naše angažmá na ledové ploše značnou měrou přispělo k výraznému posílení image a známosti značky ŠKODA po celém světě. U nás doma jsme hrdým partnerem nejen české reprezentace, ale podporujeme společně s našimi autorizovanými partnery i domácí ligu. U podpory ledního hokeje, ale i dalších sportů určitě zůstáváme a do budoucna chceme naše partnerství ještě posilovat,“ uvedl vedoucí marketingu ŠKODA AUTO ČR Petr Janeba.

Mezi těmi, kdo dnes v Zákaznickém centru v Mladé Boleslavi převzali nové Superby, byli i trenér národního mužstva Miloš Říha s generálním manažerem Petrem Nedvědem. „Návštěvy utkání, kontakt s kandidáty reprezentačního dresu a sledování jejich výkonnosti patří k základním povinnostem trenéra,“ uvedl Miloš Říha, který obdržel kromě nového vozu od zástupců společnosti ŠKODA AUTO také dort k čerstvým šedesátinám. „Spoustu času trávím na cestách mezi extraligovými městy a jsem proto rád, že partnerský Škoda Superb všechny nároky na pohodlí, bezpečnost, jízdní vlastnosti i moderní výbavu bezezbytku naplňuje.“

Za hokejovými úspěchy stojí píle a talent mnoha hráčů, trenérů i činovníků. A také dlouhodobá důvěra a podpora fanoušků a společností, jež je v dnešní době pro udržení pozice hokeje coby národního sportu a jeho dalšího rozvoj zcela zásadní. „Velmi si vážíme toho, že Škoda Auto nejen pokračuje ve spolupráci s Tipsport extraligou a hokejovou reprezentací, ale rozhodla se dlouholeté partnerství ještě upevnit. Vítáme Škoda Auto zpět na pozici hlavního partnera národního týmu, kam takto významná společnost dle našeho názoru jistě patří. Je to pro nás velká čest a současně závazek do budoucna. Těšíme se na rozvíjení naší spolupráce s další silnou národní značkou,“ říká Jana Obermajerová, generální ředitelka BPA sport marketing, výhradního marketingového partnera Českého hokeje.

Galerie