28.01.2019 | Tisková zpráva

Na mistrovství světa s oficiálním vlakovým dopravcem národního týmu

Na tiskové konferenci konané ve vládním salónku Hlavního nádraží v Praze byla oznámena spolupráce mezi BPA sport marketing, marketingovým partnerem Českého hokeje a Českými drahami.

V rámci společné spolupráce byla dnes také slavnostně za účasti hlavního trenéra reprezentace Miloše Říhy a náměstka generálního ředitele Českých drah Michala Štěpána pokřtěna lokomotiva v barvách Českého hokeje, kterou budou osazeny speciální vlaky do Bratislavy na květnový šampionát. České dráhy pro fanoušky totiž připravily unikátní spojení zpáteční jízdenky na vlak a denní vstupenky na MS 2019 v ledním hokeji. Detailní informace o těchto spojích naleznou fanoušci na www.VLAKEMNAHOKEJ.cz.

„Jsem potěšena, že můžeme představit České dráhy jako oficiálního vlakového dopravce národního týmu. Z naší vzájemné spolupráce budou těžit samozřejmě taktéž fanoušci, kteří mají díky balíčkům se vstupenkami a jízdenkami možnost vyrazit vlakem na české zápasy do Bratislavy. Tyto zvlášť vybavené vlaky budou taženy lokomotivou v barvách národního týmu, věřím, že to bude pro cestující fanoušky skvělý zážitek a zajímavé zpestření jejich cesty nejen v květnu do Bratislavy, ale také třeba při cestě na juniorské mistrovství na přelomu roku,“ uvedla ke spolupráci Jana Obermajerová, ředitelka BPA sport marketing a.s.

Lokomotiva bude v provozu od února 2019 až do ledna 2020, jelikož bude mimo jiné využita i k propagaci MS U20, které společně na přelomu roku hostí Ostrava a Třinec. Vlakovou soupravu taženou právě touto lokomotivou, jejíž design vznikal v grafickém oddělení BPA, plánuje využít v úterý 8. května k přepravě do Bratislavy i národní tým. Jedna část hráčů a realizačního týmu vyrazí v takovém případě z Prahy, další se přidá následně v Brně.

Základní informace o speciálních linkách Českých drah na MS

  • Unikátní spojení zpáteční jízdenky na vlak a denní vstupenky na MS 2019 v ledním hokeji v Bratislavě
  • Informace, prodej na www.VLAKEMNAHOKEJ.cz
  • 7 párů speciálních vlaků
  • Trasa: Praha – Pardubice – Brno – Bratislava a zpět
  • Jediná možnost nákupu vstupenek na hrací dny se zápasy ČR
  • Možnost zakoupení samostatné zpáteční jízdenky na hokejový speciál
  • Jediný vlakový spoj po ihned skončení hracího dne zpět do ČR
  • Fantastická atmosféra fanouškovského speciálu s doprovodnými aktivitami

Galerie